Productinformatie

Met HBS en Offica registreert u in een centrale database allerlei gegevens over uw relaties, zoals contactpersonen en adressen. Daarnaast registreert u gegevens over verstuurde of ontvangen post en E-mail, over uw afspraken en aktiepunten, over besprekingsverslagen en telefoonnoties, of over andere zaken die in uw bedrijf van belang zijn. Deze gegevens zijn door alle medewerkers in te voeren, en ook weer op te vragen (vertrouwelijke gegevens kunt u natuurlijk afschermen). Een groot aantal overzichten is beschikbaar waardoor u snel inzicht krijgt in de status van uw contacten en werkzaamheden.

De overzichten worden op diverse niveaus gepresenteerd. Zo is er altijd een overzicht:

Vanuit een eenmalige registratie kunt u dus bv een overzicht opvragen van uw correspondentie met ťťn specifieke relatie door de tijd heen, maar ook alle correspondentie van alle medewerkers van vandaag.

Speerpunten van HBS en Offica zijn relatiebeheer, agendabeheer, postregistratie en interne communicatie. Daarnaast is er een eenvoudige financiŽle administratie, en zijn er diverse branche-specifieke modules ten behoeve van abonnementenadministratie, orderadministratie en voor het financiŽle intermediair administraties voor hypotheken, verzekeringen en vermogensbeheer.

Onder de kopjes HBS en Offica vindt u in het hoofdstuk Demonstratie een korte filmpje waarin wij u wat meer over deze unieke programma's vertellen.