Dienstverlening

Offica of HBS worden geleverd als een standaard programma. U betaalt voor het gebruik eenmalige entreekosten, waarvan de hoogte mede afhankelijk is van de werkzaamheden tijdens de opstartfase, en een jaarlijks gebruiksrecht dat mede afhankelijk is van het aantal gebruikers.

De software is vergezeld van een duidelijke handleiding. Bij het gebruiksrecht is helpdesk ondersteuning via E-mail of telefoon inbegrepen. Nieuwe versies en updates worden zonder extra kosten via de internetsite van Higher Ground ter beschikking gesteld.

Bij de opstartfase zal een training in het gebruik van het programma worden gegeven. Tijdens deze training wordt u bekend gemaakt met het programma, en wordt een eerste aanzet gegeven bij de inrichting van de standaardbrieven, rubrieken en keuzetabellen voor uw bedrijf. De training wordt bij voorkeur bij u op kantoor gegeven.

Bij ervaren gebruikers van het programma is het mogelijk om door middel van consultancy mee te denken over de wijze van het gebruik van het programma op uw kantoor.